Panang currytahna on täynnä tuoksuvia yrttejä ja lämpimiä paahdettuja mausteita. Riittää 2-3 kattaukseen Ainesosat Kuivattu chili 25%, valkosipuli 15%, sitruunaruoho 13%, punasipuli 12%, suola 12%, galangal 10%, kahvilimetin kuori 8%, katkaraputahna 4% (katkarapu 70% , suola 30%), mausteet 1% (korianterin siemeniä, kuivattu kumina ja kuivattu kardemumma).
Valmistusohje
Paista miedolla lämmöllä sekoittaen 50 g currytahnaa 2 kupilliseen (400 ml) kookosmaitoa, kunnes pintaan nousee öljyä. Lisää lihaa ja paista kypsäksi. Mausta makusi mukaan. Lisää makeaa basilikaa ja kaffir-limetin lehtiä.
Ravintosisältö (per 100 ml)
Energia
424 kJ (101 kcal)
Rasva
2,9 g
josta tyydyttynyttä
0,9 g
Hiilihydraatit
11 g
josta sokereita
10,9 g
Proteiini
7,6 g
Suola
9 g
Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 100 x 150 x 20 mm.