Tempura Udon on udon ramyun syvällä ja virkistävällä udonkeitolla, jonka maku on valmistettu katsuobushista, merilevästä ja keiton päällä kelluvista tempurahiutaleista.
- Katsuobushi tekee udonkeitosta virkistävän ja herkullisen.
- Nuudelit ovat paksuja ja pureskeltavia.
- Runsaasti hiutaleita, kuten tempuraa, rapujen lihaa, merilevää ja vihreää sipulia.
Ainesosat
Nuudelit 83 %: Vehnäjauho, perunatärkkelys, palmuöljy, suola, auringonkukkaöljy, emulgointiaine: E322 (sisältää soijaa), happamuudensäätöaineet E501, E500, E339, vihreä teeuute, väri E101.
Maustejauhe 9 %: Mauste (hydrolysoitu kasvis) proteiini (soija, vehnä), maltodekstriini, suola, kala, glukoosi, suola, sokeri, glukoosi, mausteet (mustapippuri, punainen chili, sipuli), arominvahventeet E511, E627, E631, E508, merilevä, mausteöljy (rypsiöljy) , kala, hydrolysoitu kasviproteiini (vehnä, soija)).
Kalankasvihiutaleet 8 %: Paistettu kalakakku (vehnäjauho, kala, palmuöljy, seepia), kuivattu kalakakku (kala, perunatärkkelys, vehnätärkkelys), porkkana, vihreä sipuli, merilevä.
Valmistus
- Avaa kansi puoliväliin.
- Lisää maustejauhe.
- Kaada kiehuvaa vettä sisäviivaan asti.
- Sulje kansi ja odota 4 minuuttia.
- Sekoita hyvin ja tarjoile.
Ravintosisältö (per 100 g)
Energia |
1781 kJ/ 423 kcal) |
Rasva |
14 g |
josta tyydyttynyttä |
7,1 g |
Hiilihydraatit |
67 g |
josta sokereita |
5,2 g |
Proteiini |
7,3 g |
Suola |
2,9 g |