Tämä litteä Yentafo nuudeli Thaimaasta tekee illallisesta äärimmäisen seikkailun! Tyydytä makuhermojasi herkullisilla, umami-pakatuilla kastikkeilla ja rapeilla kasvisten täytteillä. Jokaisella suupalalla koet houkuttelevan sekoituksen täyteläisiä mausteita, jotka lisäävät yleistä makua. Makean ja suolaisen täydellinen tasapaino kiihottaa aistejasi. Ruokitpa itseäsi tai läheisiäsi, anna tämän runsaan thai-ruoan olla ateriasi kohokohta.
Ainesosat
Nuudelit (32,5 g): Riisi 50%, tapiokatärkkelys.
Maustejauhe (14,8 g): Sokeri, suola, fermentoitu tofu-jauhe, arominvahventeet (E621, E635), paistettu valkosipulihiutale, chilijauhe, sitruunahappo (E330), väriaineet (E160c, E162), kuivattu kevätsipuli.
Mausteöljy (2,5 g): Palmuöljy, valkosipuli.
Chilijauhe (0,2 g)
Valmistusohje
- Laita nuudelit ja mausteet kulhoon, lisää 350 ml kiehuvaa vettä.
- Anna hautua kannen alla 3 min.
- Sekoita huolellisesti ja annos on valmis tarjoiltavaksi.
Säilytys
Kuivassa huoneenlämmössä.
Ravintosisältö (per 100 g)
Energia
|
1497 kJ (354 kcal)
|
Rasva
|
4,7 g
|
josta tyydyttynyttä
|
1,9 g
|
Hiilihydraatit
|
72 g
|
josta sokereita
|
15 g
|
Proteiini
|
4,6 g
|
Suola
|
7,1 g
|