PANTAI Katkaraputahna (*Kapi/Belacan*) on fermentoiduista katkaravuista (65%) valmistettu tahna, joka antaa Kaakkois-Aasian ruokiin (curryt, sambalit) voimakasta umamin makua ja syvyyttä. Tuote on erittäin tiivistetty mauste.
⚠️ TÄRKEÄÄ HUOMIOITAVAA RAVINTOSISÄLLÖSTÄ (Per 100g):
- ÄÄRIMMÄISEN KORKEA SUOLA: Sisältää 21,8 g suolaa / 100 g. Tahnaa käytetään hyvin pieniä määriä mausteena.
- Korkea proteiini: 22 grammaa / 100 grammaa.
- Huomioi: Tahna sisältää maunvahventajia (E621, E627, E631) ja sokeria.
Valmistettu peräti 65% katkaravuista, jotka on fermentoitu täydellisen voimakkaan, suolaisen ja hieman pistävän tuoksun saavuttamiseksi. Tämä tahna on välttämätön ainesosa thaimaalaisissa currytahnoissa, sambaleissa ja monissa malesialaisissa/indonesialaisissa ruoissa.
Nauti PANTAI Katkaraputahnan avulla valmistetuista maukkaista ja täyteläisistä ruoista. Huomioithan, että tahnan voimakas aromi on sen laadun tunnusmerkki!
Katkarapuja 65 % (Acetes spp.), suola, sokeri, arominvahvenne: E621, E627, E631.
| Ravintoaine | Määrä (100 g) | % Vertailusaannista (RI*) |
| Energia | 506 kJ (121 kcal) | 6% |
| Rasva | 1,7 g | 2% |
| josta tyydyttynyttä | 0,7 g | 4% |
| Hiilihydraatit | 4,4 g | - |
| josta sokereita | 0 g | 0% |
| Proteiini | 22 g | - |
| Suola | 21,8 g | 363% |
*Osuus aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvosta (8400 kJ / 2000 kcal). Huom: Tuotetta käytetään tyypillisesti mausteena, jolloin annoskohtainen suolamäärä on pienempi.