KOIKEYA Perunalastut tarjoavat Japanin suosituimman ja ainutlaatuisimman makuelämyksen, jossa yhdistyy täydellisesti makea ja hapan sävy. Maku on saanut inspiraationsa perinteisestä japanilaisesta "Umeboshi" (marinoitu luumu) -makuyhdistelmästä, tuoden lastuihin pirteän, hedelmäisen ja suolaisen sävyn. Ne on valmistettu perunasta (64 %) ja paistettu auringonkukkaöljyssä (29 %).
Peruna 64%, auringonkukkaöljy 29%, marinoitu luumu-mauste 7% (sokeri, suola, luumumehujauhe 0,8%, hapot (sitruunahappo, omenahappo), fruktoosi, luonnollinen aromi, happamuudensäätöaine (natriumdiasetaatti), punajuurijauhe, mausteet, sitruunaöljy).
Varastoitava kuivassa paikassa.
| Ravintotekijä | Määrä (100 g) | % Vertailusaannista (RI*) |
|---|---|---|
| Energia | 2169 kJ (518 kcal) | 26% |
| Rasva | 29 g | 41% |
| josta tyydyttynyttä | 2,3 g | 12% |
| Hiilihydraatit | 56 g | - |
| josta sokereita | 3,9 g | 4% |
| Proteiini | 5,9 g | - |
| Suola | 1,5 g | 25% |
*Osuus aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvosta (8400 kJ / 2000 kcal).