Tempura Udon är en udon ramyun med djup och uppfriskande udonsoppa vars smak är gjord med katsuobushi, tång och tempuraflingor som flyter på soppan.
- Katsuobushi gör udonsoppa uppfriskande och läcker.
- Nudlar är tjocka och sega.
- Rikligt med flingor som tempura, krabbkött, tång och salladslök
Öppna locket halvvägs. Tillsätt kryddpulver. Häll kokande vatten upp till innerlinjen. Stäng locket och vänta 4 minuter. Rör om väl och servera.
Ingredienser:
Nudlar 83 %
Vetemjöl, potatisstärkelse, palmolja, salt, solrosolja, emulgeringsmedel: E322 (innehåller soja), surhetsreglerande medel E501, E500, E339, grönt teextrakt, färg E101.
Kryddningspulver 9%
Krydder (hydrolyserad grönsak protein (soja, vete), maltodextrin, salt, fisk, glukos), salt, sockerglukos, kryddor (svartpeppar, röd chilipeppar, lök), smakförstärkare E511, E627, E631, E508, tång, kryddolja (rapsolja) , fisk, hydrolyserat vegetabiliskt protein (vete, soja)).
Fiskgrönsaksflingor 8 %
Stekt fiskkaka (vetemjöl, fisk, palmolja, bläckfisk), torkad fiskkaka (fisk, potatisstärkelse, vetestärkelse), morot, salladslök, tång.
Näringsinnehåll (per 100 g)
Energi
|
1781 kJ/423 kcal)
|
Fett
|
14 g
|
varav mättad
|
7,1 g
|
Kolhydrater
|
67 g
|
varav sockerarter
|
5,2 g
|
Protein
|
7,3 g
|
Salt
|
2,9 g
|
Varningar
Tillverkad i en anläggning som även bearbetar korn, ägg, jordnötter, mjölk, selleri, senap och sesamfrön.