BINH TAY Risvermicelli ger en autentisk asiatisk känsla till din matlagning. Dessa läckra vermicelli är gjorda av 100 % ris och är ett mångsidigt tillskott till soppor, wokrätter och sallader. Risvermicelli är naturligt glutenfria och är perfekta som en del av en snabb och näringsrik måltid. De tillagas mycket snabbt, blötläggning tar bara 3-7 minuter.
Ingrediens: 100 % ris.
Glutenfri: Naturligt glutenfri.
Snabb att tillaga: Tillagad på 3-7 minuter genom blötläggning.
Multifunktionell: Lämplig för soppor, wokar (Pad Thai, Pho) eller serveras färska.
⚠️ VIKTIGA ANMÄRKNINGAR:
- Salthalt: Mycket hög salthalt (6,22 g / 100 g).
- Kolhydrater: Mycket hög kolhydrathalt (83,8 g / 100 g).
Ingredienser
Ris 100 %.
Tillagningsinstruktioner
Blötlägg risvermicelli i vatten i cirka 5–7 minuter (i varmt vatten i cirka 3 minuter).
Häll av riset försiktigt i en sil och låt det torka en stund.
Njut direkt från en het panna, woka eller servera med buljong.
Förvaring
Förvara torrt och svalt.
Näringsinnehåll (per 100 g) och andel av dagligt rekommendation (RI*)
Näringsfaktor
Mängd (100 g)
% av referensintag (RI*)
Energi
1557 kJ (372 kcal)
19%
Fett
0,78 g
1%
varav mättat
0,32 g
2 %
Kolhydrater
83,8 g
-
varav sockerarter
0,28 g
< 1 %
Fiber
0,84 g
-
Protein
7,68 g
-
Salt
6,22 g
104 %
från referensintag (8400 kJ / 2000 kcal). Det finns inga officiella RI-värden för protein och kolhydrater.
Storleken på den packade produkten eller förpackningen är ca 100 x 290 x 130 mm.