Ingredienser: 150 g räkor, 150 g fläsk, 200 g kycklingkött, 1 lök, 1/4 dl olja, 2 kinesiska svampar, 1 dl kycklingbuljong, vetsin, salt, peppar, skivad ingefära, 1 medelstor blomkål i snitt, 1 morot i skivor, 1 selleri i snitt, sesamolja, 1/4 kål, 1 paket kinesiska nudlar, 1 dl skinkband.
Förberedelse: Tvätta och skala räkor. Skär köttet i tärningar. Stek lök i het olja, tillsätt räkor och stek tills fisklukten är borta. Tillsätt kött och svamp, buljong, vetsin, salt och peppar. När köttet är klart, tillsätt lite majsstärkelse i vatten. Tillsätt grönsaker och koka tills det är klart. Tillsätt lite sesamolja. Koka upp vatten i en annan kastrull. Koka de kinesiska nudlarna i några minuter tills de är mjuka. Häll av nudlarna och skölj med kallt vatten. Servera sås över nudlarna och garnera med äggröra och skinkband.
Ingredienser Vetemjöl, vegetabiliska oljor 37 % (palm, kokos, majs, i varierande proportioner), salt, färg: E160A. Kan innehålla spår av sojaböna.
Näringsinnehåll (per 100 g)
Energi
2075 kJ (496 kcal)
Fett
24 g
varav mättad
21 g
Kolhydrater
60 g
varav sockerarter
4 g
Protein
11 g
Salt
1,3 g
Storleken på den packade produkten eller förpackningen är ca 170 x 180 x 70 mm.