KOIKEYA
1 produkter
KOIKEYA Potatischips erbjuder Japans mest populära och unika smakupplevelse, med en perfekt kombination av söta och sura toner. Smaken är inspirerad av den traditionella japanska smakkombinationen "Umeboshi" (inlagda plommon), vilket ger en livlig, fruktig och salt ton till chipsen. De är gjorda av potatis (64 %) och friterade i solrosolja (29 %).
Potatis 64%, solrosolja 29%, marinerad plommonkrydda 7% (socker, salt, plommonjuicepulver 0,8%, syror (citronsyra, äppelsyra), fruktos, naturlig arom, surhetsreglerande medel (natriumdiacetat), rödbetspulver, kryddor, citronolja).
Förvara torrt.
| Näringsfaktor | Mängd (100 g) | % av referensintag (RI*) |
|---|---|---|
| Energi | 2169 kJ (518 kcal) | 26% |
| Fett | 29 g | 41% |
| varav mättat | 2,3 g | 12% |
| Kolhydrater | 56 g | - |
| varav sockerarter | 3,9 g | 4 % |
| Protein | 5,9 g | - |
| Salt | 1,5 g | 25 % |
*Del av referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).